Jouw vakorganisatie

De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) is de grootste vakbond van Nederland. Werk jij in de horeca? Dan is FNV Horeca jouw vakorganisatie!

FNV Horeca

FNV Horeca is onderdeel van FNV Horecabond. FNV Horeca is de vakbeweging voor mensen van alle leeftijden en achtergronden die actief zijn in de horeca. Kun je jezelf voldoende ontwikkelen? Zijn er doorgroeimogelijkheden? En houd je werkgever zich wel aan afspraken en wettelijke regelingen? Het is prettig als je op iemand terug kunt vallen. Voor duidelijk advies over werk en inkomen, voor zekerheid over je werk en voor goede arbeidsomstandigheden. Die steun vind je bij FNV Horeca.

Jouw bestuurders

Sectorbestuurder FNV Horeca, Marco Bouma, zet zijn tanden in het activeren van de leden: “Nu er op korte termijn geen cao mogelijk is voor de hele bedrijfstak, hebben we onze leden nog meer nodig. Maar dat kan alleen met leden die actief zijn. Het klinkt cliché, maar alleen samen kunnen we dat bereiken.” Lees verder

Sectorbestuurder FNV Horeca, Edwin Vlek, zet zich in voor een betere waardering voor horecamedewerkers: “Ik zet me graag samen met jullie oprecht in voor waardering. De horeca verdient beter. De horeca ben jij, dat zijn wij! Samen staan we sterk!” Lees verder

Jouw vakbond

FNV Horeca is onderdeel van FNV Horecabond. De missie van FNV Horecabond is het behartigen van de belangen van medewerkers, uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden in de horeca, de catering en de recreatie op het terrein van arbeid en inkomen. FNV Horecabond doet dat door individuele dienstverlening te verzorgen voor onze leden en de collectieve belangen te behartigen van alle (ex-)medewerkers. De kernwaarden daarbij zijn het bevorderen van solidariteit, sociale rechtvaardigheid en zelfredzaamheid.

FNV Horecabond is een van de 18 vakbonden van FNV. De FNV is een vereniging van alle vakbonden in Nederland voor bijna alle sectoren. De vakbonden hebben ledenaantallen die variëren tussen een paar 100 en een paar 100.000. Lees meer over FNV.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.