Maak je collega lid!

Jij bent al een tijd lid van FNV Horeca, bedankt! Vertel ook je collega's welke voordelen het lidmaatschap biedt. Want hoe meer leden, hoe sterk wij staan en daar profiteer jij ook weer van!

Per lid ontvang je € 25,-. Ook degene die jij lid maakt profiteert direct van deze actie: het lidmaatschap voor pakket Zeker! is de eerste vier maanden € 25,- en het lidmaatschap voor pakket Basis is de eerste vier maanden € 10,-. 

Vul hier de gegevens in van degene die jij lid wilt maken. Hij of zij ontvangt van ons een e-mail zodat je collega direct lid kan worden. Pas als hij of zij daadwerkelijk lid is geworden, ontvang jij  25,-


Vul hier de gegevens in van degene die jij lid wilt maken:


Vergeet niet je eigen gegevens in te vullen!

Lidnummer vergeten? Vraag hem hier op

FNV Horeca vindt jouw privacy erg belangrijk en we zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.

Actievoorwaarden: de actie wordt geïnitieerd door FNV Horeca en geldt niet voor collectieve zaken. Je hebt pas een lid geworven als hij of zij daadwerkelijk lid is geworden en wij de contributie hebben ontvangen. We maken het bedrag over op hetzelfde rekeningnummer als waar wij de contributie van afschrijven.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.