Samen voor een sterke vakbond!

Een vakbond is voor én door leden. FNV Horeca kan niet zonder de inzet van haar leden! Wist jij dat je als lid grote invloed hebt op bijvoorbeeld de onderhandelingen voor een nieuwe cao en andere activiteiten van de vakbond? Zet jij je ook in?

Onze actieve leden zijn de ogen en oren op de werkvloer, de ambassadeurs die ons zichtbaar en sterk maken en invloed hebben op verschillende thema's. Lijkt het je leuk om samen met andere leden de vakbond en de horeca sterk te maken? Natuurlijk leer jij hier zelf ook van én ontmoet je vakgenoten.

Hieronder vind je een voorbeelden van functies voor actieve leden. Wil jij meer weten? Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op. Doe mee!

Cao-commissielid

Leden hebben grote invloed op de afspraken die in de cao staan. Praat mee, denk mee en beslis uiteindelijk over jouw cao! De cao commissie komt een aantal keer per jaar bij elkaar (zowel fysiek als digitaal).

Contactpersoon binnen het bedrijf

Als contactpersoon ben jij de ambassadeur van FNV Horeca en de schakel tussen de werkvloer en de bond. Jij weet als eerste altijd wat er speelt en informeert je collega’s. Ook horen wij graag wat er leeft bij jou en je collega’s, zodat we kunnen inspelen op ontwikkelingen.

Meepraten over pensioen

Pensioen saai? Helemaal niet! Als lid van het Verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds kun je meepraten en invloed hebben op je pensioen. Het is leerzaam en belangrijk! Doe mee en maak een verschil. Lees een interview met twee leden over het verantwoordingsorgaan. 

Landelijk activiteiten team

Wij zijn altijd opzoek naar leden die hun lidmaatschap actiever willen invullen. Denk hierbij aan het mee helpen organiseren van een jubilarisdag of een themabijeenkomst voor jouw sector.

Björn Post - Actief lid FNV Horeca
“Dat ideeën uit de achterban concreet worden uitgewerkt is voor mij een teken dat FNV Horeca echt naar haar leden luistert en hen serieus neemt. Dat vind ik belangrijk als actief lid en zorgt voor het samen sterk gevoel.” 

 

Laat hieronder je gegevens, dan nemen we gauw contact met je op!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

 

 

 

 

FNV Horeca vindt jouw privacy erg belangrijk en we zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.