Werk je in de horeca en wil jij je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Weet je wat je wilt, maar niet of je het ook kunt? Of zoek je een opleiding in de horeca?

Loopbaanplanning is nadenken over wat je wilt met je leven en je werk. Het vergt een flinke portie zelfkennis en is ontzettend belangrijk! Wat is je doel en is je beoogde route hiernaartoe realistisch? Laat je niet te snel tegenhouden, maar zet op een rijtje wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Ook zul je een planning moeten maken van de hoeveelheid tijd die dit je kan gaan kosten.

Loopbaanadvies

Voor jou hebben we iets heel interessants: loopbaanadvies. Want soms heb je behoefte aan inzicht: verhelderen wat je werk precies voor je betekent en hoe je meer plezier kunt hebben in je huidige baan. Wat je wilt bereiken op je werk. Of je bij je huidige werkgever wilt blijven of dat je wilt beginnen met oriënteren op ander werk. Houden dit soort vragen je bezig, dan ben je welkom voor gratis loopbaanadvies via De VAKbeweging.

Voor wie?

Wat bieden we?

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

Hoe gaat een aanmelding in zijn werk?

Het loopbaanadvies wordt verzorgd door De VAKbeweging, een samenwerking tussen vakbonden FNV en CNV. Wil je ook gratis loopbaanbegeleiding? Kijk dan op de website van De VAKbeweging en meld je aan! Of neem contact op met ons Contactcenter

 

Hoe werk jij eigenlijk? Doe de test!

Hoe kom je over op anderen? Wat zijn jouw valkuilen? FNV Horeca heeft een tool ontwikkeld op basis van Personal Mapping. Na het invullen van een korte vragenlijst wordt jouw gedragsstijl uitgelegd in een filmpje. Hierdoor ontdek je welke karaktereigenschappen jou zo speciaal maken, en hoe jij deze kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega's te halen. Doe hier de test

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.