Ben jij langer dan een half jaar lid van FNV Horeca? Dan krijg jij (bij Pakket Zeker) gratis juridische hulp. Kom je er met je werkgever - om wat voor reden dan ook - niet uit, dan helpen onze ervaren juridische medewerkers jou! Lees hier meer over verschillende voorbeeldzaken die behandeld zijn.

Frits, werkzaam als eerste medewerker bediening, heeft onze hulp ingeschakeld nadat hij een ontslag op staande voet heeft gekregen van zijn werkgever.

Jasper, werkzaam als bedrijfsleider in een pizzeria, heeft onze hulp ingeschakeld nadat de werkgever zijn onderneming had verkocht aan een nieuwe ondernemer.

Erik, werkzaam als Zelfstandig Werkend Kok, heeft onze hulp ingeschakeld nadat de werkgever hem een beëindigingsovereenkomst heeft aangeboden. ​

Janine, werkzaam als Sommelier, heeft onze hulp ingeschakeld nadat de werkgever haar tijdelijke contract niet tijdig, heeft aangezegd. ​

 

Henk, werkzaam als Medewerker Bediening, heeft onze hulp ingeschakeld nadat de werkgever hem niet meer had opgeroepen om arbeid te verrichten.

Ron werkt als Sous-Chef. Hij heeft onze hulp ingeschakeld, nadat hij 4 jaar geen loonsverhoging had ontvangen.

Mariska werkt bij een klein hotel als bedrijfsleider. Zij heeft onze hulp ingeschakeld nadat de werkgever niet meer in staat was om haar loon te voldoen.

Johan werkt bij een hotel als zelfstandig werkend kok. Hij heeft onze hulp ingeschakeld nadat zijn werkgever bij het einde van zijn contract, weigerde Johan het laatste maandloon, resterende vakantiedagen en vakantiegeld te voldoen.

Je bent werkzaam in een restaurant dat wordt gesloten. Wat kan je ondernemen als je werkgever vervolgens ten onrechte geen loon uitbetaalt?

Van de ene op de andere dag krijg je te horen dat je niet goed functioneert en je je daarnaast ook nog schuldig maakt aan discriminatie en bedreiging.

 

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.