Succesverhalen

Ben jij langer dan een half jaar lid van FNV Horeca? Dan krijg jij (bij Pakket Zeker) gratis juridische hulp. Kom je er met je werkgever - om wat voor reden dan ook - niet uit, dan helpen onze ervaren juridische medewerkers jou! Lees hier meer over verschillende voorbeeldzaken die behandeld zijn.

 

Ron werkt als Sous-Chef. Hij heeft onze hulp ingeschakeld, nadat hij 4 jaar geen loonsverhoging had ontvangen.

Mariska werkt bij een klein hotel als bedrijfsleider. Zij heeft onze hulp ingeschakeld nadat de werkgever niet meer in staat was om haar loon te voldoen.

Johan werkt bij een hotel als zelfstandig werkend kok. Hij heeft onze hulp ingeschakeld nadat zijn werkgever bij het einde van zijn contract, weigerde Johan het laatste maandloon, resterende vakantiedagen en vakantiegeld te voldoen.

Je hebt vakantie opgenomen maar je werkgever zegt van niet. Wat nu?

Je bent werkzaam in een restaurant dat wordt gesloten. Wat kan je ondernemen als je werkgever vervolgens ten onrechte geen loon uitbetaalt?

In je contract staat onder andere welke functie je uit moet voeren. Helaas komt het wel eens voor dat de werkzaamheden die je uitvoert niet overeenkomen met hetgeen dat in je contract staat. Hoe los je dit op?

Van de ene op de andere dag krijg je te horen dat je niet goed functioneert en je je daarnaast ook nog schuldig maakt aan discriminatie en bedreiging.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.