Als lid van FNV Horeca profiteer je van vele voordelen dat het lidmaatschap je biedt. Daarnaast vind je op deze pagina belangrijke informatie over jouw lidmaatschap.

Voordelen lidmaatschap FNV Horeca


Lidmaatschapreglement


* Dit geldt alleen bij Pakket Zeker!


Algemene voorwaarden rechtshulp

Heb jij een lidmaatschap mét gratis juridische hulp? Lees dan hier de voorwaarden bij individuele rechtshulp: algemene voorwaarden individuele rechtshulp.

Contributie teruggave

Wist jij dat je jaarlijks een gedeelte van jouw contributie kan terugvragen via je werkgever? Dit kan oplopen tot 40% van het bedrag dat jij jaarlijks betaalt! Jouw werkgever heeft een bewijs van vakbondscontributie nodig. Deze kun je eenvoudig en direct downloaden op jouw persoonlijke accountpagina. Je dient eerst een account aan te maken voordat je kunt inloggen.

Om gebruik te maken van de regeling dien je dit vóór de laatste loonbetaling van het jaar schriftelijk door te geven aan de salarisadministratie van jouw bedrijf. Via het salaris of met een eenmalige uitkering wordt de contributieteruggaaf verrekend.

Ledencard

Je kunt je digitale ledencard downloaden en printen of opslaan op je smartphone. Je ledenpas heb je nodig voor bijvoorbeeld de FNV Belastingservice en bij een aantal partners van FNV-Voordeel. Ga naar jouw eigen accountpagina om de ledenpas te downloaden. Nog geen inloggegevens? Registreer je dan eenvoudig en snel!

Ledencard kwijt / lidmaatschapsnummer vergeten?

Jouw lidmaatschapsnummer staat vermeld op je welkomstbrief en digitale ledencard. Je kunt altijd je lidmaatschapsnummer bij ons opvragen of neem contact met ons op via de gegevens aan de rechterzijde.

Opzeggen

Wil je niet meer profiteren van de voordelen van het lidmaatschap? Je kunt het lidmaatschap maandelijks opzeggen.

Vragen?

Heb je nog vragen over je lidmaatschap? Ga naar onze contactpagina.

Statuten, geschillen en privacybeleid

Hieronder vind je nog een aantal belangrijke documenten:

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.