Ledeninfo

Als lid van FNV Horeca weet je allang welke voordelen het lidmaatschap biedt. Op deze pagina vind je aanvullende informatie over jouw lidmaatschap. En ontdek je welk financieel voordeel jij krijgt wanneer je ook anderen lid maakt!

Ledencard

Je kunt je digitale ledencard downloaden en printen of opslaan op je smartphone. Je ledenpas heb je nodig voor bijvoorbeeld de FNV Belastingservice en bij een aantal partners van FNV-Voordeel. Ga naar jouw eigen accountpagina om de ledenpas te downloaden. Nog geen inloggegevens? Registreer je dan eenvoudig en snel!

Ledencard kwijt / lidmaatschapsnummer vergeten?

Jouw lidmaatschapsnummer staat vermeld op je ledencard. Kun je je ledencard niet meer vinden, neem dan contact met ons op.

Contributie teruggave

Wist jij dat je jaarlijks een gedeelte van jouw contributie kan terugvragen via je werkgever? Dit kan oplopen tot 40% van het bedrag dat jij jaarlijks betaalt! Je digitaal bewijs van lidmaatschap kun je downloaden via jouw accountpagina.

Om gebruik te maken van de regeling dien je dit vóór de laatste loonbetaling van het jaar schriftelijk door te geven aan de salarisadministratie van jouw bedrijf. Via het salaris of met een eenmalige uitkering wordt de contributieteruggaaf verrekend.

Hoe werkt de contributie teruggave?

De contributie teruggave wordt verrekend met je brutoloon. Het jaarlijkse contributiebedrag wordt van je brutoloon ingehouden en vervolgens worden de gebruikelijke inhoudingen van het brutoloon afgetrokken. Tenslotte wordt het jaarlijkse contributiebedrag weer netto bij het loon opgeteld. Omdat je geen inhoudingen en belasting betaalt over het bedrag dat je jaarlijks aan contributie betaalt, levert dit je een belastingvoordeel op dat kan oplopen tot 40% van het contributiebedrag!

Lidmaatschap wijzigen

Ben je lid geworden na 1 oktober 2010?

Dan betaal je een vaste pakketprijs per maand. Wil je van pakket veranderen, dan kan dat eens per kalenderjaar. Bel naar 036 - 535 85 55 of stuur ons een e-mail met daarin het lidmaatschapspakket van je keuze en je lidnummer, dan kun je vanaf 1 januari gebruikmaken van je nieuwe pakket.

Ben je lid geworden vóór 1 oktober 2010?

Dan betaal je maandelijks contributie, waarvan de hoogte afhankelijk is van het aantal uren dat je werkt en je leeftijd. Natuurlijk kunnen er veranderingen ontstaan in je situatie, waardoor ook je contributiebedrag wijzigt. Je kunt wijzigingen per direct doorgeven, dan wordt in de eerstvolgende maand je contributiebedrag aangepast. Geef je veranderingen door per e-mail en vergeet niet je lidnummer te vermelden.

Adres wijzigen?

Ben je lid van FNV Horeca en wil je je adresgegevens wijzigen? Ga naar je persoonlijke accountpagina en geef de wijziging aan ons door! Ben je nog niet geregistreerd, dan kun je jezelf met een aantal persoonlijke gegevens eenvoudig registreren!

Lidmaatschap opzeggen

Wil je ondanks alle voordelen die FNV Horeca biedt, je lidmaatschap toch beëindigen? Stuur dan een brief met je naam, adres, lidmaatschapsnummer en de reden waarom je wilt opzeggen. Voor FNV Horeca is reden van opzegging van belang voor eventuele verbetering van de service. Je kunt je brief sturen naar:

FNV Horeca
T.a.v. Ledenadministratie
Postbus 1435
1300 BK Almere

Is er iets veranderd in je situatie, ben je bijvoorbeeld werkloos geworden, gestopt met je opleiding of meer of minder uren gaan werken? Neem dan altijd telefonisch contact op met onze Ledenadministratie via 036 -535 85 55.

Opzeggen kan alleen met ingang van de eerste van de volgende maand en is niet mogelijk met terugwerkende kracht. Je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging.
 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.