Leermeesters

Leermeesters zijn ontzettend belangrijk voor de horeca. Als de leermeesters met passie en vakmanschap het vak kunnen overbrengen op de leerlingen, levert dit een grote bijdrage aan gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen. Daarom zet FNV Horeca zich in voor leermeesters, door hen goed te informeren en bijvoorbeeld het organiseren van een Leermeesterdag.

Opleiden: de basis voor een sterke en gezonde horeca!

Alle medewerkers in de horeca zouden de kans moeten krijgen door te groeien tot vakbekwame, servicegerichte medewerkers die op niveau kunnen presteren. Zij maken of breken het succes van een bedrijf. Motivatie en ontwikkeling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Medewerkers die zich kunnen ontwikkelen, blijven langer gemotiveerd en behoud je langer in de branche.

Leermeesterdag 2019

Dinsdag 24 september vond op initiatief van FNV Horeca en SVH voor de derde keer op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy de Leermeesterdag plaats. Een dag speciaal voor leermeester, je steekt ontzettend veel op over je vakgebied én je wisselt ervaringen en ideeën uit met andere leermeesters.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en uitnodigingen ontvangen voor komende evenementen? Meld je dan rechtsboven aan voor de nieuwsbrief.

Werk en inkomen

Onder het kopje ‘Werk en inkomen’ op de website biedt FNV Horeca je ook informatie over onderwerpen zoals loon, toeslagen, werktijden, contract en verlof.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.