In samenwerking met ARAG heeft FNV Horeca een aanvullende rechtsbijstandverzekering ontwikkeld. Hiermee kun jij je verzekeren voor verkeer, consument & wonen zodat dit naadloos aansluit op de gratis* rechtshulp van je lidmaatschap (*Pakket Zeker!). 

Nut en noodzaak van rechtsbijstand

Niemand zit te wachten op een ruzie, conflict of geschil. Al helemaal niet met je buurman, huurbaas, aannemer of verzekeraar. Toch hebben we hier allemaal wel eens mee te maken. Dan wil je voor jezelf op kunnen komen. En kom je er zelf niet uit? Dan wil je dat er een deskundig iemand aan je zijde staat. Zodat jij je recht kunt halen. Zonder dat daarvoor direct hoge rekeningen op je deurmat vallen. Dat snappen wij. Daarom hebben wij een voordelige rechtsbijstandverzekering ontwikkeld die aansluit op de juridische hulp van FNV Horeca als je een conflict hebt met je werkgever.

Voordelen ARAG Rechtsbijstandverzekering

Het gecombineerde lidmaatschap is vaak nog goedkoper dan een aparte rechtsbijstandverzekering! Met de ARAG Rechtsbijstandverzekering ben je ook verzekerd voor zaken die niets met je werk te maken hebben.

Wat zijn de voordelen van de ARAG Rechtsbijstandverzekering?

ARAG Rechtsbijstandverzekering afsluiten

Je FNV Horeca lidmaatschap met de ARAG Rechtsbijstandverzekering is vaak nog goedkoper dan een aparte rechtsbijstandverzekering! Wil je naast je lidmaatschap aanvullend verzekerd zijn met weinig extra kosten? Vul het aanvraagformulier in en mail deze eenvoudig naar acceptatie@arag.nl

Polisvoorwaarden

Op de Verzekeringskaart zie je een samenvatting van de verzekering. Bekijk hier alle voorwaarden die gelden voor de ARAG Rechtsbijstandverzekering voor FNV Horeca leden.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.