Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

ARAG

In samenwerking met ARAG heeft FNV Horeca een aanvullende rechtsbijstandverzekering ontwikkeld. Hiermee kun jij je verzekeren voor verkeer, consument & wonen zodat dit naadloos aansluit op de gratis* rechtshulp van je lidmaatschap (*Pakket Zeker!). 

Nut en noodzaak van rechtsbijstand

Niemand zit te wachten op een ruzie, conflict of geschil. Al helemaal niet met je buurman, huurbaas, aannemer of verzekeraar. Toch hebben we hier allemaal wel eens mee te maken. Dan wil je voor jezelf op kunnen komen. En kom je er zelf niet uit? Dan wil je dat er een deskundig iemand aan je zijde staat. Zodat jij je recht kunt halen. Zonder dat daarvoor direct hoge rekeningen op je deurmat vallen. Dat snappen wij. Daarom hebben wij een voordelige rechtsbijstandverzekering ontwikkeld die aansluit op de juridische hulp van FNV Horeca als je een conflict hebt met je werkgever.

Voordelen ARAG Rechtsbijstandverzekering

Het gecombineerde lidmaatschap is vaak nog goedkoper dan een aparte rechtsbijstandverzekering! Met de ARAG Rechtsbijstandverzekering ben je ook verzekerd voor zaken die niets met je werk te maken hebben.

Wat zijn de voordelen van de ARAG Rechtsbijstandverzekering?


Wat kost het?

Je FNV Horeca lidmaatschap met de ARAG Rechtsbijstandverzekering is vaak nog goedkoper dan een aparte rechtsbijstandverzekering!

GEZIN

Je hebt een gezin en je valt in het 42% belastingtarief (inkomen van € 19.645 tot € 56.131 bruto per jaar). Je bent lid van FNV Horeca en je hebt gekozen voor het Zeker! pakket.

Dan betaal je per maand:
Contributie Zeker! pakket: € 17,30
Belastingvoordeel 42%: € 7,27-/-
Netto contributie: € 10,30
Premie ARAG rechtsbijstandverzekering: € 10,99 +/+

Totaal per maand: € 21,02

 

ALLEENSTAAND

Je bent alleenstaand en je valt in het 36,25% belastingtarief (inkomen tot € 19.645 bruto per jaar). Je bent lid van FNV Horeca en je hebt gekozen voor het Basis pakket.

Dan betaal je per maand:
Contributie Basis pakket: € 7,50
Belastingvoordeel 36,25%: € 2,77 -/-
Netto: € 4,78
Premie ARAG rechtsbijstandverzekering: € 10,44 (excl. toeslag voor maandelijkse betaling) +/+

Totaal per maand: € 15,22

 

ARAG Rechtsbijstandverzekering afsluiten

Wil je naast je lidmaatschap aanvullend verzekerd zijn met weinig extra kosten? Meld je dan aan bij ARAG!

Polisvoorwaarden

Op de Verzekeringskaart zie je een samenvatting van de verzekering. Bekijk hier alle voorwaarden die gelden voor de ARAG Rechtsbijstandverzekering voor FNV Horeca leden.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.