Dag van de Arbeid 2024

18-03-2024

Op woensdag 1 mei vieren we de Dag van de Arbeid in Amsterdam! Samen met miljoenen mensen over de hele wereld vieren we op deze dag wat we hebben bereikt. Ben je benieuwd naar wat de vakbond in Nederland voor elkaar heeft gekregen? Of ben je trots omdat je samen met je collega’s successen hebt geboekt? Zorg dan dat je erbij bent op 1 mei!

Kom je ook naar Amsterdam?

Afgelopen jaar boekte de FNV grote successen. Op veel plekken stegen de lonen en werd de ongelijkheid aangepakt. Maar we zijn er nog niet! Daarom viert de FNV op 1 mei 2024 de Dag van de Arbeid. Op deze dag staan de successen van de vakbond centraal en laten we aan iedereen zien welke strijd nog nodig is. We zijn nog druk bezig met het programma maar we gaan natuurlijk een strijdmare mars organiseren en een inspirerend programma neerzetten. De planning van de dag is als volgt:


Met een mars en gevarieerd programma is er op deze dag van alles te beleven. Spreek je uit voor hogere lonen, ervaar wat de FNV afgelopen jaar bereikt heeft of leer meer over de geschiedenis van de vakbeweging. 

Meld je eenvoudig aan: www.fnv.nl/acties/dag-van-de-arbeid-2024 

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.