Er is een nieuwe horeca-cao uitonderhandeld. We informeren je graag op woensdag 13 december over het onderhandelproces, de belangrijkste veranderingen voor jou en horen graag wat jij van deze nieuwe cao vindt.

Er is een nieuwe horeca-cao uitonderhandeld. Tijdens deze bijeenkomst op woensdag 13 december vertellen we je meer over het onderhandelingsresultaat dat we bereikt hebben en wat er in de nieuwe cao gaat veranderen voor jou. We lichten toe hoe het onderhandelingstraject er uit heeft gezien en hoe jij als horecamedewerker straks kunt stemmen over deze nieuwe cao. Ook is het mogelijk om vragen te stellen en horen we graag jouw mening over de nieuwe cao. Natuurlijk is er ook ruimte om zelf vragen te stellen.

We krijgen veel vragen van medewerkers die op dit moment bovenschalig zijn en willen weten wat de nieuwe cao voor hen betekent. Ben jij bovenschalig? Lees dan deze blog voor meer uitleg over jouw situatie.


Praktische info
Deze bijeenkomst wordt op 2 verschillende tijdstippen online georganiseerd en is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden. De online bijeenkomst is toegankelijk met een telefoon, tablet of computer.  De link naar Teams, de online omgeving, ontvang je na aanmelding in de bevestigingsmail.

Je kunt je aanmelden voor één van onderstaande tijdstippen. De bijeenkomsten duren ongeveer 1,5 uur.

Laat hieronder je gegevens achter om je aan te melden.

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

Voor welke bijeenkomst wil jij je aanmelden?

 15:30 - 17:00
 20:00 - 21:30
 

Ben jij medewerker in de horeca?

 Ja         Nee

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Horeca

 Ja         Nee 

 
Naar aanleiding van je inzending kan FNV Horeca je eenmalig bellen over een lidmaatschap. FNV Horeca vindt jouw privacy erg belangrijk en we zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

 

 

 

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.