Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Hulp bij je belastingaangifte

19-01-2021

Belastingen lastig? Niet met de hulp van Belastingservice FNV. Je kan het hele jaar door bij ons aankloppen voor hulp bij het op tijd en correct invullen van je aangifte, toeslagen en aftrekposten. Of met vragen over (verkeerde) belastingaanslagen, bezwaarprocedures en nagekomen of fout ingevulde aangiften. Gratis voor FNV-leden en bij jou in de buurt!

Gratis voor leden

Helaas kun je door het coronavirus niet naar een invullocatie komen om je belastingaangifte in te vullen. Je kunt nog wel een telefonische afspraak plannen, of je vragen per mail stellen.

Aanmelden doe je zo

Je moet lid zijn van de FNV om aan te kunnen kloppen bij Belastingservice FNV. Je kunt jouw vragen op de volgende manieren stellen:

Telefonisch

Via onze afsprakenplanner kun je eenvoudig een afspraak maken. Je wordt op die datum en tijdstip door onze vakbondsvrijwilliger teruggebeld. Je krijgt na het inplannen een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Let op: Je kunt pas vanaf 1 maart 2021 een telefonische afspraak maken voor je aangifte inkomstenbelasting 2020.

Via de e-mail

Heb je een inhoudelijke vraag over je belastingaangifte, mail dan naar fiscalevragen@vereniging.fnv.nl.

Een paar voorbeelden van vragen die we kunnen beantwoorden:

  • Hoe moet ik inloggen?
  • Mijn gegevens komen niet overeen met de gegevens die de Belastingdienst al heeft ingevuld. Wat nu?
  • Ik heb kosten gemaakt in verband met ziekte, studie, alimentatie, enz. Kan ik die invullen?

Geldigheid machtigingscodes

De machtigingscodes die centraal zijn verstuurd blijven geldig tot 1 januari 2022. Je hebt die van de belastingdienst gekregen als je vorig jaar ook al onze belastingservice hebt gebruikt. 

Als je zelf een machtigingscode hebt aangevraagd, blijft die geldig tot de datum die daar op staat. Je moet zelf een nieuwe code aanvragen als die verloopt. Dat geldt ook voor machtgingscodes voor toeslagen.

 

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.