Anne Marie Nijhoff wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020

27-10-2020

Anne Marie Nijhoff van La Provence in Driebergen heeft de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 gewonnen. Via een meeting in Zoom werd dit onthuld op maandag 26 oktober door Winston Gerschtanowitz. Hij stond met de prijs bij de winnaar op de stoep.

Anne Marie Nijhoff (25) had, net als de andere kandidaten, de opdracht gekregen de zoom-meeting op de zaak bij te wonen. Bij Restaurant La Provence in Driebergen belde Winston aan. Dit keer niet met een gouden koffertje van de Postcode Loterij maar met een zwart Hennessy-exemplaar. Willem Kool van De Telegraaf onthulde de nummers twee en drie.

Over de winnaar Anne Marie Nijhoff

Nijhoff (vorig jaar deed ze mee voor Fizzy in Epe aan de Hennessy Gastvrijdheidswedstrijd) wilde eigenlijk zeebioloog worden. Bij Leerhotel Het Klooster in Amersfoort groeide haar interesse voor vinologie. Nijhoff is nu sommelier bij La Provence in Driebergen. Haar vriend Thijs Elbrink doet hetzelfde werk bij ’t Nonnetje in Harderwijk. Samen willen ze ooit een fine dining restaurant beginnen. Anne Marie vindt het fijn om tijd te maken voor haar gasten en ze deed aan de wedstrijd mee om aandacht te vestigen op de bediening.

Lees verder op Misset Horeca

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.