Ben jij de kandidaat voor het Ledenparlement?

14-09-2016

Het ledenparlement is het hoogste orgaan van de FNV. Een afvaardiging van ruim 100 leden uit alle sectoren waarin de FNV actief is, bepaalt het beleid van de FNV voor een periode van 4 jaar. Het huidige – én eerste – ledenparlement is geïnstalleerd in 2013 en blijft aan tot 2017. Op dat moment worden de taken overgedragen aan een nieuw te verkiezen ledenparlement dat zal aanblijven tot 2021. FNV Horecabond is op zoek naar twee kandidaten, een kandidaat die de sector horeca vertegenwoordigd en de andere kandidaat zit er namens de sectoren catering en recreatie.

Herken jij je in de voorwaarden en verwachtingen die horen bij een functie in het ledenparlement? Ben je overtuigd dat jij jouw sector zou kunnen vertegenwoordigen en jeuken je handen om aan de slag te gaan? Hier lees je meer informatie over de inhoud van de functie.

Wil jij de koers van FNV bepalen?
Meld je voor eind oktober 2016 aan via vereniging.collectief@fnvhorecabond.nl. Op het Ledencongres maandag 14 november 2016 zullen de kandidaten zichzelf presenteren, waarna de deelnemers van het Ledencongres de keuze mogen maken. In maart 2017 wordt het volledige Ledenparlement officieel geinstalleerd.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.