Goed dat je hebt gekozen voor het leerlingen pakket


  • Zeker lid voor maar de helft van de prijs!
  • Slechts €8,80 per maand
  • 21 jaar of jonger? Dan het 1e jaar gratis lid.
  • Inbegrepen: juridische hulp(werk en inkomen), géén extra kosten.
  • Gratis online trainingen via Hospitality Academy
  • Collectieve zorgverzekering

Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Extra informatie

Je IBAN nummer

Waar ken je FNV Horeca van?

Nieuwsbrief en ledenblad

Als lid ontvang je één keer per maand de nieuwsbrief van FNV Horeca in je mailbox en zeven keer per jaar het ledenblad Horeca Info in je brievenbus. Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws over werk en inkomen, actuele ontwikkeling in de sector, lidmaatschapsvoordelen en nog veel meer. Je kunt je hiervoor altijd afmelden.


Nieuwsbrieven van gerelateerde diensten van FNV Horeca ontvangen?

Ik meld mij aan voor:


De Ledenvoordeel FNV nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd. In deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de nieuwe tijdelijke voordelen en de jaarvoordelen.

Vanuit Ledenvoordeel FNV wordt er ongeveer vijf keer per jaar een partnermail verstuurd. In de partnermailings staat het aanbod van één (jaar)voordeel centraal. Daarnaast bevatten deze mails handige tips en adviezen van de (jaar)partner.


Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.

Na de actieperiode van vier maanden, is het lidmaatschap per maand opzegbaar. Door op onderstaande knop 'Lid worden' te klikken, bevestig je je lidmaatschap en stem je in met onze algemene voorwaarden en statuten, ons privacybeleid en de automatische afschrijving van de contributie.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.