Erwin Gosselink (1985) is secretaris/penningmeester bij de bond. Hij werkte de afgelopen paar jaar bij de bond als manager juridische zaken. Voor zijn komst werkte hij als advocaat.

Erwin Gosselink wil graag verder bouwen aan de mooie organisatie, zoals die is neergezet. “Ik zie het als mijn opdracht om te blijven zorgen voor verbinding tussen onze missie en visie enerzijds en actieve leden en werkorganisatie anderzijds.” Daarbij gaat hij verder op de lijn die is ingezet, met veel ruimte voor innovatie. “In een organisatie waar veel energie zit. FNV Horecabond voelt voor mij vanaf het eerste moment als een ideale match. ”Sinds mei 2023 is hij secretaris-penningmeester bij FNV Horecabond.

Zijn stijl omschrijft hij als verbindend. “Deze rol past bij mij omdat ik de passie voel die de mensen hebben voor hun vak. Net als in onze branches staat of valt het resultaat bij een goed team, en zijn het de mensen die het verschil maken.”

Gosselink werkte voor zijn komst naar FNV Horecabond als advocaat. “Waar ik als advocaat meestal voor de rechten van een individu opkwam, doen we dat bij de vakbond ook voor het collectief, waardoor je meer mensen raakt. Dat geeft me erg veel voldoening.” 

Hoe zit het met zijn eigen ervaring in de sectoren? Lachend: “Tegenwoordig leg ik ook veel bedrijfsbezoeken af in mijn privétijd, ik hou erg van uit eten gaan.”

 

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.