Werken in de gastvrijheid is leuk! Nog leuker als jij je ontwikkelt in je vak! Wil jij meer weten over leidinggeven, omgaan met generatieverschillen op de werkvloer, gastvrijheid of een gerecht bereiden? Het kan allemaal op de GastvrijheidsTOP 2023. Dit waanzinnige evenement – een initiatief van FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie en ZZP Hospitality – vindt plaats op dinsdag 7 november. En jij kunt erbij zijn! Schrijf je in voor inspirerende workshops en ontmoet collega-toppers uit heel Nederland!

Verder is er tijdens de borrel muziek van DamesDraaienDoor, lekker eten en inspiratie… alles wat nodig is om er een groot feest van te maken met z’n allen. Zorg dat je erbij bent! Als lid krijg je bovendien korting op een toegangskaartje.

Selecteer je workshops onderaan deze pagina en meld je snel aan!


Volg jij ons trouwens al op social media? Check ons op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van horecanieuws en events!


Datum

Dinsdag 7 november 2023

Locatie

Gooiland Hilversum - maps

Tijd

10.30 – 17.30

Prijs

Leden € 10,-
Niet-leden € 15,-

Jonger dan 18?

Ben je jonger dan 18 jaar, dan schenken wij geen alcohol.

Bereikbaarheid

Gooiland bevindt zich op 10 min. loopafstand van station Hilversum. Jij krijgt van ons een gratis retour NS-treinkaartje. Na aanmelding ontvang je een mail met een unieke NS-code.

Food & Drinks

De dag is inclusief lunch, twee drankjes en afsluitende borrel

Workshops

Uit alle workshops kies je drie workshops.

Contact

Mail ons

Programma 2023


Kies max. drie workshops uit onderstaand overzicht.

Uit alle workshops mag je twee workshops zelf kiezen. Daarnaast is als derde workshop de Inspiratieronde verplicht. Deze workshop staat bovenaan.


* Deze workshop is helaas vol!

*Verwijder de andere workshop uit jouw selectie om deze workshop te kunnen kiezen.*Verwijder de andere workshop uit jouw selectie om deze workshop te kiezen.

* Je hebt deze workshop al geselecteerd, wil je van tijdstip wisselen?


* Deze workshop is helaas vol!

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.