Verkiezingen gepensioneerde zetel

08-02-2024

Vanuit de vakbonden FNV Horeca/FNV Catering en CNV Vakmensen is Hermien Wiselius kandidaat gesteld om in het bestuur van pensioenfonds Horeca & Catering plaats te nemen op de zetel van gepensioneerden. Hermien is een ervaren pensioenfondsbestuurder met het hart op de goede plek. Hermien is ruim acht jaar pensioenfondsbestuurder bij Pensioenfonds voor Werk en (Re)Integratie en heeft een brede bestuurlijke en toezichthoudende ervaring in meerdere sectoren. 

Hermien Wiselius: “Ik zet mijn kennis en ervaring graag in voor de pensioenbelangen van de gepensioneerden en andere betrokkenen in de horeca en catering. Mensen die zich altijd gastvrij voor anderen hebben ingezet. De hoogte van uw pensioen is belangrijk. Het zorgt ervoor dat u die dingen kunt (blijven) doen die belangrijk voor u zijn als u met pensioen gaat of met pensioen bent. Iedere euro telt dan. Ook vind ik het belangrijk dat u op tijd en duidelijk wordt geïnformeerd en u goed wordt geholpen met uw vragen. Bij Pensioenfonds Werk en (Re)Integratie heb ik mij hier altijd voor ingezet. Dat wil ik ook graag voor jullie doen bij pensioenfonds Horeca en Catering. Daarvoor heb ik wel jullie stem nodig.”

Vanaf maandag 12 februari 2024 kan er gestemd worden op 1 van de 3 kandidaten voor de gepensioneerde zetel in het bestuur. Gepensioneerden van Pensioenfonds Horeca & Catering ontvangen automatisch bericht van pensioenfonds Horeca en Catering. 

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.