Pensioenproeverij van de FNV: iets voor jou?

01-11-2023

Met pensioen gaan betekent dat er veel voor jou en je omgeving gaat veranderen. Daarom heeft de FNV een nieuwe dienst geïntroduceerd: de pensioenproeverij waaraan leden gratis kunnen deelnemen. Dat betekent twee dagen vol inzicht, inspiratie en advies & tips. Zo ga je goed voorbereid je pensioen tegemoet. #SamenVerder

Is een pensioenproeverij iets voor jou?

De pensioenproeverij geeft geen pasklare antwoorden, maar zet je aan het denken en geeft je tips en informatie als je met pensioen gaat. Lijkt dat je wat? Kom dan naar onze pensioenproeverij. Een pensioenproeverij bestaat uit twee dagen (niet aaneengesloten) van 10.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden op een van de FNV-kantoren.

Ga jij bijna met pensioen?

Met pensioen gaan doe je maar één keer in je leven. Dan kan je maar beter goed voorbereid zijn, bijvoorbeeld op onze pensioenproeverij. Samen met andere bijna-gepensioneerden blik je terug op het werkende leven en ga je alvast je pensioentijd verkennen. Je krijgt inzicht, inspiratie en tips, zodat jij een goede start maakt van je gepensioneerde leven.

Meer over de pensioenproeverij

         

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.