Dit is het leukste horecateam van Nederland 2022!

09-11-2022

Na een zinderende finale op de GastvrijheidsTOP van FNV Horecabond is afgelopen dinsdag Van Rossum uit Woerden verkozen tot winnaar van de verkiezing voor het Leukste horecateam van Nederland. Van Rossum valt onder Axivate Horeca Group.

DRIE FINALISTEN

Ook dit jaar vonden de voorrondes weer plaats tijdens de Week van de horeca en gingen juryvoorzitters Patrick Treichl en Milo Berlijn door de diverse aanmeldingen. Horecateams hebben zich aangemeld aan de hand van een creatieve inzending, waarin ze lieten zien waarom zij het leukste horecateam van Nederland zijn. Meer dan vierhonderd horecaenthousiastelingen brachten hun stem uit. Uit alle inzendingen zijn Van Rossum uit Woerden, Suzie Q uit Scheveningen en De Golfslag uit Den Haag naar voren gekomen als finalisten.

Patrick en Milo brachten vervolgens een jurybezoek aan de finalisten, waarin zij met de teams en het management van de horecazaken spraken. “Wat telt de horeca toch ontzettend veel geweldige horecateams! Ook deze keer weer kwamen wij in aanraking met onwijs leuke horecateams, die goed getraind zijn, plezier hebben en aandacht voor elkaar hebben. Deze verkiezing laat maar weer eens zien dat wij als branche enorm veel mooie én leuke horecateams hebben”, aldus een enthousiaste Milo Berlijn.

DE WAARDE VAN EEN GOED HORECATEAM

De verkiezing is opgezet als positieve wedstrijd voor de horeca, om zowel de teams als de horecazaken zelf nog eens extra in de spotlight te zetten. Elk jaar worden horecateams door een aantal prominenten uit de horeca genomineerd, maar melden zich ook weer tientallen horecateams aan. Dit jaar vond de finale plaats op de Gastvrijheidstop, waar de drie finalistenteams volledig in de spotlight werden gezet. “Met veel plezier hebben wij op de GastvrijheidsTOP de finalisten nog eens extra in het zonnetje gezet en een podium geboden voor deze prachtige wedstrijd. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar, om al die enthousiaste horecateams weer voorbij te zien komen tijdens de voorrondes en de finale”, aldus Vlek Sectorbestuurder FNV Horeca.

Volgens juryvoorzitter Patrick Treichl wordt de waarde van écht goed samenwerkende horecateams nog flink onderschat. “Een goede locatie, menukaart of interieur, ja dat is allemaal belangrijk, maar de medewerkers maken écht het verschil. Die maken de beleving, die verhogen de besteding en die zijn veel invloedrijker voor exploitatie optimalisatie dan een mooi terras of leuke aankleding. Met deze verkiezing willen wij nog meer aandacht naar de horecaprofessional richten en de teams waarin zij elke dag werken”, aldus een enthousiaste Treichl.

HET LEUKSTE HORECATEAM VAN NEDERLAND

Van Rossum Woerden is dolblij met de eerste prijs en het team nam de waardecheque t.w.v. € 1000,- om te besteden aan een teamuitje onder een daverend applaus in ontvangst. Natuurlijk vielen ook de overige finalisten Suzie Q en De Golfslag in de prijzen en werd aangekondigd dat ook in 2023 de verkiezing weer groots georganiseerd zal worden.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.