Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Volg onze digitale bijeenkomst en stel je vragen!

We kunnen ons voorstellen dat jullie met vragen zitten omtrent de huidige situatie in de sector. Hoe zit het bijvoorbeeld met het opbouwen van minuren, inzetten van plusuren en/of vakantiedagen gedurende Corona? Om antwoord te krijgen op deze vragen en meer hebben we een vragenuurtje georganiseerd in de vorm van een digitale bijeenkomst.

FNV Horecabond vindt het belangrijk dat iedereen kan meepraten en meedenken, dus ook niet-leden zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten. Wij willen je daarom vragen ook jouw collega’s uit te nodigen voor het online vragenuurtje.

Je kan je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Na aanmelding ontvang je één uur voor aanvang van de digitale bijeenkomst een link waarmee je aan de digitale bijeenkomst kan deelnemen. De digitale bijeenkomst is toegankelijk via telefoon, tablet of computer. Aanmelden kan tot 2 uur voor de bijeenkomst.

Heb je nu al vast behoefte aan een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden over jouw rechten en plichten als medewerker tijdens de Coronacrisis? Bekijk onze FAQ, daar vind je ook meer over wat jouw werkgever moet doen en laten om te zorgen dat jij veilig en gezond kunt werken.​

 

Ja, ik meld me aan voor de digitale bijeenkomst van dinsdagmiddag 2 maart om 14.00 uur


Voor- en achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres


Lid van FNV Horeca
Ja       Nee 

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Horeca
Ja       Nee 

Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.


               

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.