Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Loopbaanadvies

Werk je in de horeca en wil je je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Weet je wat je wilt, maar niet of je het ook kunt? Of zoek je een opleiding in de horeca?

Loopbaanplanning is nadenken over wat je wilt met je leven en je werk. Het vergt een flinke portie zelfkennis en is ontzettend belangrijk! Wat is je doel en is je beoogde route hiernaartoe realistisch? Laat je niet te snel tegenhouden, maar zet op een rijtje wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Ook zul je een planning moeten maken van de hoeveelheid tijd die dit je kan gaan kosten.

Gratis Loopbaanadvies 

Door de coronacrisis zijn veel mensen hun baan verloren. Ook in de hospitalitysector zijn veel mensen hard geraakt. Misschien ben jij wel werkloos geworden of dreig je jouw baan binnenkort kwijt te raken. Wij helpen je verder met gratis loopbaanadvies van één van de coaches van Menea.

Via Hospitality Academy kun jij je aanmelden voor een loopbaanadviestraject bij Menea. In december zal Menea telefonisch contact met je opnemen om de regeling en het traject verder toe te lichten. Aanmelden kan tot 1 december.


Haal het beste uit jezelf: doe de test!

Hoe kom je over op anderen? Wat zijn jouw valkuilen? FNV Horeca heeft een tool ontwikkeld op basis van Personal Mapping. Na het invullen van een korte vragenlijst wordt jouw gedragsstijl uitgelegd in een filmpje. Hierdoor ontdek je welke karaktereigenschappen jou zo speciaal maken, en hoe jij deze kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega's te halen. Doe hier de Personal Mapping test

Volg onze online workshop Loopbaanontwikkeling. Hierin ga je op zoek naar jouw sterke eigenschappen en maken we dat concreet door een portfolio in te vullen. Zo’n portfolio is een persoonlijk document waarbij je jouw stappen op de arbeidsmarkt inventariseert en vorm geeft en ook vooruitblikt waar je naar toe wilt met je loopbaan. Pak zelf de regie in je loopbaan!

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.