Leermeesterdag 2018 in Ahoy

Dinsdag 18 september vindt voor de tweede keer op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy de Leermeesterdag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en FNV Horeca organiseren deze dag speciaal voor alle Leermeesters van Nederland! De dag staat in het teken van gave workshops en inspirerende sprekers. Opleider en leermeester Marco Wins van het Ron Blaauw College en toonaangevende opleiders HSN, Picabia en SHO zijn van de partij! Kom jij als leermeester ook? Je ontvangt aan het eind van de dag een certificaat van deelname.

Welke workshops ga jij volgen?

Selecteer je workshops onderaan deze pagina en meld je snel aan!

Workshop: De kunst van het 'Nee-zeggen'
Horeca Stichting Nederland
Als Leermeester ben je een spin in het web van de organisatie. Je hebt je eigen taken en daarnaast begeleid je één of meerdere leerlingen. Naast dit hele takenpakket vraagt je collega of je leidinggevende je regelmatig of je taken van hem/haar over kunt nemen. Je weet dat je daardoor minder tijd hebt voor je eigen taken en om je leerling(en) goed te kunnen begeleiden. Maar… je wilt je collega/leidinggevende ook graag helpen en ‘Nee-zeggen’ vind je lastig. Herkenbaar? Kom dan naar de workshop De kunst van het ‘Nee-zeggen’. In deze workshop geven wij je tips en tools om ‘Nee’ te zeggen zonder dat jij het gevoel hebt je collega of leidinggevende af te wijzen en teleur te moeten stellen. Sterker nog, je zult zien dat het goed voelt en dat je meer tijd en ruimte krijgt voor jouw Leermeesterschap! 

Workshop: De impact van verbale en non-verbale communicatie
Picabia

Deze workshop staat in het teken van de impact van verbale en non-verbale communicatie: het is niet wat de leermeester zegt, maar wat de leerling hoort en ziet. Het gaat om motiveren, coachen en begeleiden van leerlingen. Daardoor leert de leerling zijn eigen talenten ontdekken gedurende zijn loopbaan. Kortom: investeren in medewerkers, niet opleiden kost geld!

Workshop: Word leermeester ready voor Generatie Z!
Stichting Horeca Onderwijs

Generatie Z kent geen wereld zonder internet en social media. Generatie Z is opgegroeid tijdens de recessie en in de onzekere wereld na de aanslagen op 9/11. Een aantal kenmerken van Generatie Z, de generatie die eraan komt in de horeca, want geboren tussen 1995 en 2012. Hoe ga jij om met deze generatie? Deze vraag en nog vele anderen zullen we samen gaan beantwoorden gedurende de zeer interactieve workshop: word leermeester ready voor Generatie Z! Workshopleider Max van den Akker, docent Stichting Horeca Onderwijs, zal pas tevreden naar huis gaan wanneer jij met een hoofd vol ideeën naar buiten stapt en het vertrouwen dat jij Generatie Z perfect kunt begeleiden. Bouw mee aan de leermeester van de toekomst!


Programma

10.00 - 10.30 uur     

Ontvangst in foyer met drankje

10.30 uur

Opening door Ricardo Eshuis, directeur SVH

10.50 uur

Gastspreker Marco Wins, opleider en leermeester Ron Blaauw College

11.35 uur

Pauze

11.45 uur

Workshopronde 1

12.45 uur

Lunch

13.15 uur

Workshopronde 2

14.15 uur

Uitreiking certificaten

14.30 uur

Bezoek horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam inclusief gezellige borrelKies twee workshops die je graag wilt volgen:

Eerste voorkeur

Tweede voorkeur

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

Leermeester sinds

Werkzaam bij


 Ik meld mij aan voor de maandelijkse Leermeester nieuwsbrief van FNV Horeca

Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.

We proberen zoveel mogelijk aan je voorkeuren te voldoen. Mochten workshops snel vol raken, dan bestaat de kans dat je bij een andere workshops wordt ingedeeld.


De Leermeesterdag is een initiatief van SVH en FNV Horeca. Heb je een vraag? Stuur een mailtje naar leermeesterdag@fnvhoreca.nl.

                   

Kom jij ook?

De Dag van de Horecamedewerker
Maandag 24 september
Winkel van Sinkel Utrecht


Bekijk de beelden van vorig jaar!

Schrijf je nu in

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.