FNV Horeca podcast: Jouw rechten & plichten in de horeca

Wil jij meer weten over jouw rechten en plichten als horecamedewerker? Hoe zit het bijvoorbeeld met contracten, werktijden of salaris? In de podcast: Jouw rechten & plichten in de horeca nemen Marjelle Boorsma & Edwin Vlek in 4 afleveringen de belangrijkste onderwerpen uit de cao met je door. Zodat jij precies weet wat jouw rechten en plichten zijn. Op deze pagina vind je de afleveringen en extra informatie om rustig terug te lezen.

Jouw rechten & plichten in de horeca

Beluister hieronder de afleveringen van de podcast. Deze podcast is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify en alle andere podcastkanalen.

Wil je de informatie uit de podcast nog eens rustig nalezen? Hieronder vind je de belangrijkste onderwerpen op een rijtje. 

#1 Cao's & contracten

#2 Functies & beloning

#3 Roosteren & uren

#4 Ziekte & verlof

Wil je meer info over je cao en arbeidsvoorwaarden?

In de online workshop 'cao & arbeidsvoorwaarden in de horeca' kom je meer te weten over de cao in de horeca. Je leert hoe een cao tot stand komt en we nemen de inhoud van de cao met je door. Denk hierbij onder andere aan de onderwerpen beloning, plus- en minuren, vakanties en toeslagen. Ook staan we stil bij jouw eigen arbeidsvoorwaarden en hoe jij hier invloed op kunt uitoefenen. Via Hospitality Academy kun jij je aanmelden voor één van de trainingsmomenten. Deze workshop is gratis toegankelijk voor iedereen.

 

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.