FNV Horeca en Pluryn sluiten wederom bedrijfs-cao af!

07-11-2017

FNV Horeca en Stichting Pluryn Maatschappelijke Ondernemingen zijn samen opnieuw een verlenging van de bedrijfs-cao overeengekomen voor medewerkers die binnen de organisatie werkzaam zijn. Hiermee is er voor het derde jaar op een rij sprake van een positieve arbeidsvoorwaardenontwikkeling voor de medewerkers bij Stichting Maatschappelijke Organisaties Pluryn.

Sectorbestuurder Marco Bouma van FNV Horeca: "Met deze fatsoenlijke cao word je aantrekkelijk voor medewerkers en leerlingen. Je bindt ze aan je en behoudt ze voor het bedrijf. De sector en andere horecabedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen."


De belangrijkste punten uit de nieuwe bedrijfs-cao:


In de vorige bedrijfs-cao’s zijn o.a. de volgende nog steeds geldende afspraken gemaakt:


FNV Horeca en Stichting Pluryn Maatschappelijke Ondernemingen zijn blij met de nieuwe bedrijfs-cao en de ontwikkeling in gemaakte afspraken. FNV Horeca ziet Stichting Pluryn Maatschappelijke Ondernemingen als een voorbeeld voor de sector en voor andere horecawerkgevers. De medewerkers van Stichting Pluryn Maatschappelijke Ondernemingen zijn unaniem akkoord gegaan met het voorgelegde resultaat.

Over Stichting Pluryn Maatschappelijke Ondernemingen

Stichting Pluryn Maatschappelijke Ondernemingen bevordert de arbeidsparticipatie van mensen voor wie betaald werk niet vanzelfsprekend is. De maatschappelijke ondernemingen van Stichting Pluryn Maatschappelijke Ondernemingen bieden deze doelgroep passend werk en leerwerktrajecten die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van zelfredzaamheid en loonwaarde.

Lees het gehele onderhandelingsresultaat.

Ook een bedrijfs-cao afsluiten bij jou op het werk?

Laat je werkgever contact opnemen met FNV Horeca.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.