Martin de Roode is chef de partie en geeft leiding aan de avondploeg bij Radisson Blu Palace Hotel. Het hotel betaalt zijn opleiding en heeft de ontwikkeling van het personeel hoog in het vaandel staan. Een mooi voorbeeld van goed werkgeverschap!
Martin is een gewaardeerde kracht en krijgt de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen binnen zijn vakgebied. “We krijgen de vrijheid om te experimenteren in de keuken, ons te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen. Het is tegenwoordig lastig om gekwalificeerde mensen te vinden, maar als je je personeel koestert is dit natuurlijk makkelijker. Door te investeren in je mensen, zoals in mijn geval doordat mijn werkgever mijn opleiding betaalt.”
“Ik werk hier graag, omdat je niet stil blijft staan in je ontwikkeling.”
Radisson Blu Palace toont goed werkgeverschap door te investeren in haar personeel. Heb jij ook zo’n werkgever? Laat het ons weten via www.horecaverdientbeter.nl
BezoekadresVeluwezoom 5
1327 AA Almere
Naar de uitgebreide
contactpagina
©2024 Alle rechten voorbehouden FNV Horeca.
Design by Gedachtegoed. Built by Mediacode.
We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.
Inloggen Mijn FNV Horeca