Doubletree by Hilton Amsterdam Centraal wint verkiezing 'Beste Leerbedrijf'

11-01-2017

Op de Horecava is op dinsdag 10 januari DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station bekroond tot winnaar van de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016.

De jury was enorm te spreken over de hoge kwaliteit van de top 3, toch was de commissie unaniem over de keuze van de winnaar: “Verrassend om te zien hoe een groot bedrijf als dit toch zo’n persoonlijk management voert. Elke medewerker telt en ontvangt ruimte om zichzelf te ontwikkelen in deze internationale onderneming. Bijzonder ook om te zien dat elke arbeidspositie een dubbele dekking heeft, leerlingen en medewerkers worden hierdoor gestimuleerd meerdere vaardigheden te ontwikkelen”, aldus de commissie Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca. Voorzitter van de commissie Ricardo Eshuis: “De sterke visie van DoubleTree was van het management tot aan de leerling voelbaar! Het systeem van opleiden en leren zit zo ingebakken in de organisatie, dat dit niet afhankelijk meer is van een paar leermeesters, maar structureel is ingebed.”

SVH Meesterkok Marcel de Leeuw, leermeester bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is heel trots op het behalen van deze titel: “Als SVH Meester vind ik het vak doorgeven aan de volgende generatie het belangrijkste en hoe komt dit beter tot z'n recht dan met deze titel. Ik ben heel erg trots!”.

Bron: Besteleerbedrijfhoreca

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.