Extra Ledencongres maandag 23 januari

10-01-2017

Maandag 23 januari 2017 organiseren we een extra Ledencongres, waar onder andere de verkiezing van de secretaris-penningmeester plaatsvindt, waar jij invloed op kunt uitoefenen. De secretaris-penningmeester gaat de komende jaren leiding geven aan een proces van vernieuwing samen met het bestuur en actieve leden. Een belangrijke functie!

Naast de verkiezing staat het vervolg van de toekomstige koers van FNV Horecabond op de agenda. Daarbij willen met jou en je collega’s in gesprek over de inzet van FNV Horecabond bij het beroepsonderwijs. Goed beroepsonderwijs is van wezenlijk belang, zodat leerlingen goed kunnen worden voorbereid op de arbeidsmarkt. Ook bespreken we de nieuwe versie van het FNV meerjarenbeleid, waarin de grote contouren staan voor het vakbondswerk voor de komende vier jaar.

Locatie:
Regardz Meeting Center Eenhoorn te Amersfoort

Meld je aan!


Wil jij invloed uitoefenen en meepraten over de toekomst? Bevestig je deelname dan door een e-mail te sturen naar vereniging.collectief@fnvhorecabond.nl of te bellen met 036 53 58 536. Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging (reiskosten worden vergoed).

Bekijk hier de Ledencongresbundel

Documenten Ledencongres 23 januari 2017


-Uitwerking Manifest FNV Horecabond
-Notitie Beroepsonderwijs
-Bijlage Beroepsonderwijs
 

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.