Tijdelijk gratis e-learning: 'Dé horeca inwerktraining'

22-04-2021

28 april gaan de terrassen weer open. Ga jij dan ook weer aan de slag? En kan je wel een opfrisser gebruiken? Dan is deze (tijdelijk gratis) e-learning echt iets voor jou!

Omdat we weer aan de slag mogen op de terassen bieden we in samenwerking met Gastvrijheidscoach de tijdelijk gratis e-learning: "Dé horeca inwerktraining" aan. Na het doorlopen van deze e-learning ben jij helemaal klaar en up to date voor jouw baan in de horeca! Je leert hoe je jouw taken zelfverzekerd en efficiënt kunt uitvoeren. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij alles wat met gastvrijheid te maken heeft. Ook leer je in welke volgorde je drankjes uitserveert, wat de perfect techniek is om met borden te lopen en hoe je het beste gerechten uitserveert.

Dit alles kan je in je eigen tempo, waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Door middel van theorie, leuke filmpjes en interactieve vraagstukken krijg jij de juiste inzichten en ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan in de horeca!

Nu tijdelijk gratis
Deze horeca inwerk e-learning (ter waarde van €79,-) is tijdelijk gratis beschikbaar voor zowel leden als niet leden. Schrijf je in via Hospitality Academy.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.