Belastinghulp FNV uitgesteld door coronavirus

14-03-2020

Wij vinden het met het oog op het coronavirus niet langer verantwoord om door te gaan met de dienstverlening van Belastingservice FNV. De gezondheid van leden en vrijwilligers gaat nu voor. Belastingservice FNV volgt hiermee de aangescherpte adviezen van het RIVM op. Alle gemaakte afspraken door leden voor belastinghulp zijn daarmee geannuleerd. We streven er naar Belastingservice FNV zo snel mogelijk weer op te starten.

Heb jij al een afspraak gemaakt?

Dan kun jij deze afspraak als gecanceld beschouwen. Onze vrijwilligers gaan de komende week alles op alles zetten om jou hierover ook nog persoonlijk te berichten. Maar omdat er jaarlijks ongeveer 200.000 mensen bij ons aankloppen voor hulp bij voor het invullen van een biljet, kan het zijn dat we niet iedereen op tijd bereiken. We vragen je begrip voor deze situatie.

Hoog op snelle herstart

Omdat wij jou ook dit jaar willen helpen met je belastingaangifte, willen we zo snel mogelijk een herstart maken met de dienstverlening van Belastingservice FNV. Wij houden je uiteraard via onder meer de website en social media op de hoogte over wanneer we weer open gaan.   

Vraag uitstel aan  

Wil jij dit jaar gebruik maken van onze dienstverlening? Vraag dan snel uitstel van Belastingaangifte aan. Dit kan tot 1 mei. Kijk hier voor meer informatie over uitstel aanvragen.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.