Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Verkiezing vertegenwoordiger gepensioneerden

17-02-2020

Deze maand is het zover! Dan starten de verkiezingen voor de vertegenwoordiger van gepensioneerden voor het bestuur Pensioenfonds Horeca & Catering.

FNV Horeca, FNV Catering en CNV Vakmensen hebben gezamenlijk Kitty Roozemond voor deze functie kandidaat gesteld. Per 1 juli 2014 is wettelijk geregeld dat in elk pensioenfondsbestuur een vertegenwoordiger van gepensioneerden moet zitten. Bij Pensioenfonds Horeca & Catering wordt deze persoon gekozen door iedereen die pensioen ontvangt. U kunt dus stemmen.

Wie is Kitty Roozemond en waarom stellen wij haar kandidaat?
Kitty (64 jaar) is een betrokken, sociaal en integer persoon die met eenzelfde passie en inzet als de werknemers in de horeca en catering zich wil inzetten voor uw pensioen. Dit blijkt uit haar jarenlange ervaring als bestuurder en toezichthouder, zowel binnen als buiten de FNV. Zo was zij van 1997 tot en met 2004 vicevoorzitter van de FNV. Daarnaast heeft zij namens de FNV in de Sociaal Economische Raad en de Stichting van de Arbeid gezeten en is vanuit deze rol in aanraking gekomen met pensioenen. Sinds 2014 heeft Kitty in verschillende pensioenfondsen een bestuurs- of toezichthoudende rol. Bovendien vervult zij, in verband met bestuurlijke continuïteit, per 1 juli 2016 op tijdelijke basis totdat de verkiezingen zijn geweest, de functie van bestuurslid namens de gepensioneerden bij Pensioenfonds Horeca & Catering.

Wij zijn bijzonder blij dat Kitty Roozemond namens de gezamenlijke vakbonden in de horeca en catering als vertegenwoordiger van gepensioneerden verkiesbaar is. Met haar kennis en kunde én jarenlange bestuurs- en toezichtervaring zijn wij ervan overtuigd dat zij de juiste kandidaat is.

Kitty Roozemond beseft dat het pensioen in de horeca en catering geen groot bedrag is, maar wel net het extra inkomen is dat verschil voor u kan maken. Alleen de AOW is vaak niet voldoende. Zij staat voor een begrijpelijk en rechtvaardig pensioen waarbij solidariteit in economische goede en slechte tijden een vanzelfsprekendheid is.

Stemt u ook?

Ontvangt u pensioen van Pensioenfonds Horeca & Catering? Dan mag u stemmen. Als het pensioenfonds heeft bevestigd wanneer uw pensioen ingaat, heeft u ook stemrecht. De verkiezingsperiode is tot en met 28 februari 2020. Het stembiljet van het pensioenfonds ontvangt u op zijn vroegst op 14 februari. Heeft u geen stembiljet ontvangen of heeft u vragen over de verkiezingen? Neem dan contact op met het Contactcenter via 036- 535 85 95 of via info@fnvhorecabond.nl.

Ons advies: maak gebruik van uw stemrecht. Stem op Kitty Roozemond die staat voor een begrijpelijk en rechtvaardig pensioen!

Bekijk hier het kandidatenoverzicht.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.