Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Uitslag NK Leermeester-Leerling

14-01-2020

Rob Wijnen en Timon Verhees winnaars van NK Leermeester Leerling 2020
Het duo van Restaurant d'Ouwe Tramhalte trappen de eerste dag van het NK Koken mooi af.


Wij mogen Leermeester Rob Wijnen en Leerling Timon Verhees van Restaurant d'Ouwe Tramhalte feliciteren met hun eerste plek in dit NK! De eerste dag van de Nationale Kampioenschappen is aan zijn einde gekomen. De duo’s werkten vandaag hard om te proberen het hoogst gewaardeerde titel voor leermeesters en leerlingen mee de RAI uit te nemen.

Het duo heeft prachtig gepresteerd volgens de juryleden. “Ik ben hartstikke blij!” zegt Rob met een grote glimlach tegen host Sabine Goethals. Volgens Rob en Timon hebben zij de eerste plek kunnen veroveren door al hun gerechten, maar ze denken dat ze met het dessert de harten en smaakpapillen van de jury wisten te pakken. De tweede plek is behaald door Yornie van Dijk en Jeroen van de Steeg van Restaurant Basiliek*. Op de derde plek is Kees Vissers en Jeffrey Buijl van Restaurant Cristo geëindigd.

De koks kregen voorafgaand aan de wedstrijd de blackbox gepresenteerd. In de box zat onder andere scheermes, kalfssukade en kingfish. Aan de koks de taak om van deze producten de lekkerste gerechten te maken.  

Organisatie
Het Nationaal Kampioenschap Leermeester-Leerling wordt tot stand gebracht door het Gastronomisch Gilde en is mede mogelijk gemaakt door HANOS Internationale Horeca Groothandel en RAI Amsterdam. Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor ervaren en jonge professionals in de gastronomie. Ga voor meer informatie naar www.gastronomischgilde.nl.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.