Dutch Hotel Award 2019

20-06-2019

De zestiende editie van de Dutch Hotel Award gewonnen door Jaz Hotel Amsterdam. Het zilver gaat naar GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel, Blooming Hotel in Bergen pakt brons. In de finale van de Dutch Hotel Award 2019 presenteerden de drie managementteams zich elk twee uur in hun eigen hotel aan de jury. En dat deed het team van Jaz Amsterdam het meest overtuigend.

 

Het thema van de Dutch Hotel Award 2019 luidde ‘Het succes van morgen’. Volgens de jury laat Jaz Amsterdam zien op heet veel vlakken bezig te zijn met de toekomst. Of het nu de nieuwste technologieën zijn, een toekomstgerichte visie op medewerkers of het bezig zijn met het terugdringen van voedselverspilling.

Waar het voor Amsterdamse hotels niet vanzelfsprekend is voldoende personeel te vinden, is dat voor Jaz geen probleem. Ze zoeken naar eigen zeggen de ‘young, wild & free’, en dat lukt ze. Dit hotel spreekt de taal van jongeren in plaats van corporate taal. Neem alleen al de functiebenamingen: alle functies hebben een naam met een muzikale twist. Zo is Marjolein Bruschke geen general manager maar ‘band leader’.

Lees verder op Misset Horeca

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.