Terugblik Ledencongres 26 november 2018

26-11-2018

Maandag, 26 november, vond het Ledencongres van FNV Horecabond plaats. Op het Ledencongres hoor je wat er speelt, kun jij vragen stellen en heb je direct stemrecht. Het Ledencongres bepaalt de koers van FNV Horecabond en komt tweemaal per jaar bijeen. Het was een inspirerende dag!

Het programma was iets anders vorm gegeven naar aanleiding van de boodschap die jongeren bij het vorige Ledencongres hebben meegegeven 'Minder formeel, meer van deze eeuw'. De dag werd geopend waarbij het Ledencongres de strijd steunt voor een goede cao recreatie met een fatsoenlijke loonsverhoging. Tijdens deze dag is er onder andere aandacht besteed aan de laatste ontwikkelingen binnen de vereniging, stond het Arbeidsvoorwaardenbeleid op de agenda en was er een inspirerende discussie tussen een van de oprichters van Temper en de leden. Temper is een digitaal prikbord waar opdrachtgevers klussen plaatsen en freelancers een profiel opbouwen om hun diensten te verkopen. Halverwege 2018 zijn FNV Horeca en Temper gaan samenwerken om de horecaprofessional te beschermen.

De middag stond volledig in het teken van inspirerende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vakmanschap en kennis. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel.

Ledencongres-26-november-2018

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.