Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

08-11-2018

Op woensdag 7 november heeft SVH de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekendgemaakt. Nadat de nominatieronde op vrijdag 12 oktober werd gesloten, hebben leerlingen, docenten en leermeesters hun leerbedrijven kunnen beoordelen tijdens de beoordelingsronde. 

In totaal zijn 209 leerbedrijven genomineerd door leerlingen en docenten, waarvan 120 leerbedrijven daadwerkelijk de kans hebben gegrepen om de titel te bemachtigen en de beoordelingsronde zijn gestart. Op basis van het aantal behaalde punten is de top 10 bepaald.

Dit zijn de top 10 leerbedrijven in alfabetische volgorde:

Brasserie van Baerle - Amsterdam     
Cafe Brasserie Dudok - Rotterdam       
De Hotels van Oranje - Noordwijk       
Eurest-UMCG - Groningen      
Euromast Horeca BV - Rotterdam       
Hampshire Hotel Restaurant Avenarius - Gelderland      
Hotel Okura Amsterdam - Amsterdam     
Le Brasseur - Maarssen       
Restaurant Zaal Thoen en Thans - Zevenaar       
Van der Valk Sassenheim-Leiden - Leiden          

Verdere verloop van de wedstrijd

De 10 leerbedrijven worden namens de commissie door SVH bezocht. Het genomineerde bedrijf presenteert zich als leerbedrijf, gaat in gesprek over de visie op opleiden en de uitvoering van opleidingsplannen. Ook wordt er gesproken met leerlingen die daar werken. De spelregels zijn dit jaar wel iets aangepast. Zo is het niet meer verplicht om een opleidingsplan in te leveren. Als leerbedrijf mag je nu ook op een creatieve manier laten zien wat je visie is over leerlingen opleiden. Dit zorgt voor extra uitdaging en tegelijkertijd ook voor extra kansen voor de leerbedrijven. Op basis van deze bezoeken beoordeelt de Commissie Beste Leerbedrijf Horeca de leerbedrijven en bepaalt aan de hand van de bevindingen de top 3. De top 3 wordt bekendgemaakt op donderdag 6 december.

Bron: SVH

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.