Ontvang een deel van je vakbondscontributie terug!

10-10-2018

Ben jij lid van FNV Horecabond? Dan kun je gebruik maken van een fiscale regeling en een deel van je contributie terugvragen!

Fiscale regeling

Jaarlijks kun je een gedeelte van jouw contributie terugvragen via je werkgever. Dit kan oplopen tot 40% van het bedrag dat jij jaarlijks betaalt! Je werkgever verrekent eenmalig de betaalde contributie met jouw brutoloon.

Wat moet je doen?

Om gebruik te maken van de regeling dien je dit vóór de laatste loonbetaling van dit jaar schriftelijk door te geven aan de salarisadministratie van jouw werkgever.

Je geeft dan officieel aan dat je gebruik wilt maken van de contributieteruggaaf regeling. Dit kan via het salaris of met een eenmalige uitkering verrekend worden.

Jouw werkgever heeft voor de teruggaaf een bewijs van vak­bondscontributie nodig. Deze vind je op jouw accountpagina op onze website. Rechtsboven op de website kun je je met een aantal persoonlijke gegevens eenvoudig registreren. Ben je al geregistreerd? Dan kun je direct inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Op de pagina 'Ledeninfo' vind je meer informatie over de contributieteruggaaf.

PS Check of je gegevens op je accountpagina up to date zijn, zodat we je nog beter op de hoogte kunnen houden.

Heb je nog vragen over de contributieteruggaaf?

Neem dan contact op via 036 - 535 85 55 of stuur een e-mail naar info@fnvhorecabond.nl. Heb je een vraag over je werk of inkomen? Neem dan contact op met ons Voorlichtings- en Informatiecentrum via 036 – 535 85 95.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.