Inschrijving voor NK Leermeester-Leerling en NK Jonge Koks geopend!

09-08-2018

De inschrijving voor de Nationale Kampioenschappen voor Leermeester-Leerling duo’s en voor Jonge Koks tot en met 25 jaar is open. Deze wedstrijden vinden plaats tijdens de Horecava 2019 in RAI Amsterdam op respectievelijk dinsdag 8 januari en woensdag 9 januari 2019.

Na een succesvolle editie van beide wedstrijden begin 2018, waar De Nederlanden* het NK voor Leermeester-Leerling won en Sebastiaan Schreuder het NK Jonge Koks, organiseert ook in 2019 het Gastronomisch Gilde deze wedstrijden weer.

Duurzaamheid als rode draad
Het strijdtoneel is de Horecava (van 7 tot en met 10 januari 2019 in de RAI in Amsterdam). Het wedstrijdkoken vindt plaats in een spectaculaire setting in de Gilde Arena. De rode draad in de wedstrijd is duurzaamheid, waarbij alle creativiteit kan worden gebruikt. Het team kookt diverse gerechten met een black box waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten.
Dé ultieme test voor de vaardigheden van het team op het gebied van samenwerking, productkennis, techniek en creativiteit. De winnaars gaan niet alleen met de titel naar huis, maar ook met mooie prijzen.

Inschrijven
Wil je deelnemen aan een van deze twee wedstrijden? Meld je aan via het secretariaat van het Gastronomisch Gilde (info@gastronomischgilde.nl). Je ontvangt dan een aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 1 oktober 2018.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.