Onderzoek Personeelseten: alles wat je wilt weten

03-07-2018

Misset Horeca deed onderzoek naar het personeelseten in de horeca. Maar liefst 95 procent van de ondervraagde bedrijven kent personeelseten. Wat staat er op het menu? Wat adviseert de diëtiste over de ideale personeelsmaaltijd? En wat zegt de fiscus over de gratis verstrekking? We schuiven aan bij de belangrijkste maaltijd van de dag.

Het onderzoek naar personeelseten in de horeca van Misset Horeca werd uitgezet onder 800 bedrijven. Daaronder alle deelnemers aan de Terras en Café Top 100, aangevuld met restaurants die een notering in de Superlijst van Misset Horeca hebben – dat is een combinatie van de gidsen Michelin, Lekker, GaultMillau en Grootspraak.

De uitkomst: ruim 95 procent van de ondervraagde ondernemers biedt een personeelsmaaltijd aan. In bijna 60 procent van de gevallen is die maaltijd gratis. Ondernemers vinden een gratis personeelsmaaltijd bij goed werkgeverschap horen.

Lees verder op MissetHoreca.nl

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.