Terugblik Ledencongres maandag 19 februari 2018

20-02-2018

Maandag 19 februari 2018 stond er een extra Ledencongres van FNV Horecabond op de agenda. Een bijzonder Ledencongres die met name in teken stond van de verkiezing van de voorzitter en een onbezoldigd Hoofdbestuurder.

Verkiezingen

In de ochtend werden er presentaties gehouden over de begroting 2018 en de voortgang van de vernieuwing van de vereniging. Daarbij werden ook de stand van zaken besproken rondom de cao horeca en cao catering. Daarna was het tijd voor de verkiezingen, voor de onbezoldigd Hoofdbestuurder waren maar liefst drie kandidaten. Voor de functie van voorzitter was Dick Koerselman kandidaat. Iman de Witte is met ruime meerderheid gekozen in de functie van onbezoldigd Hoofdbestuurder. De leden aanwezig tijdens het Ledencongres hebben Dick Koerselman verkozen tot voorzitter. Per 1 april 2018 zal hij het voorzitterschap overnemen van Ben Francooy, die 1 mei 2018 met pensioen gaat. Lees hier het hele persbericht.

Workshops

In de middag stonden er twee inspirerende workshops op de agenda. Butler Laurens Spanjersberg hield een workshop rondom het thema etiquette en hospitality expert Micheal Bunink ging dieper in op gastvrijheid. Hierna werd er plenair afgesloten en was ervanuit de zaal een staande ovatie voor Ben Francooy, aangezien dit Ledencongres zijn laatste was. De dag werd afgesloten met een borrel.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van het Ledencongres!

Ledencongres-19-feb-2018

 

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.