Wij komen naar je toe!

08-02-2018

Afgelopen jaar hebben we op de achtergrond veranderingen doorgevoerd om dichter bij onze leden te staan. Letterlijk dichterbij, want onze regiobestuurders en regiomedewerkers werken vanaf nu vanuit de regio. Om samen met leden het werk te doen waar de bond voor staat. Voor jou als lid zijn er heel veel smaken om uit te kiezen, voor iedereen is er wel iets bij!

Wil je weten wat wij onder jouw regio verstaan? Kijk op het kaartje hieronder. Grofweg is Nederland verdeeld in Noord-west, Zuid-west, Noord-oost en Zuid-oost. De regiobestuurders en -medewerkers reizen door hun regio en hebben geen vaste werkplek, al gaan ze regelmatig een FNV-vakbondshuis in de buurt gebruiken. Ze zoeken (actieve) leden op in hun regio om samen de bond zichtbaarder en sterker te maken in bedrijf, regio en/of sector.


Van links naar rechts: Jillian Teppema regiomedewerker Noord-west, Marco Bouma sectorbestuurder horeca/regiobestuurder Noord-west, Kinga Visser regiomedewerker Zuid-west, Maily Hollander regiomedewerker Noord-oost, Johan Bijlsma sectorbestuurder recreatie/regiobestuurder Zuid-oost, Harry de Wit sectorbestuurder catering/regiobestuurder Noord-oost en Edwin Vlek sectorbestuurder horeca/regiobestuurder Zuid-west.

Keus genoeg!

Wat kun je zoal als lid (vrijwillig) doen binnen de bond? Nou, keus genoeg! Binnen je bedrijf bijvoorbeeld samen een bedrijfsledengroep vormen en je bezighouden met promotie van de bond. Of bedrijfscontactpersoon, OR-lid of vakbondsconsulent worden. Misschien is lid van de cao-commissie wel iets voor jou. In de regio kun je deelnemen aan een regionale kadergroep, een activiteitenteam, jongerengroep en/of opgeleid worden tot WIA/re-integratieconsulent.

Scholing

Natuurlijk gooien we je niet in het diepe, maar bieden we je scholing aan om dit vrijwilligerswerk goed te kunnen uitvoeren. Zoals de opleidingen voor onze actieve leden. Andere scholingstrajecten zijn er voor WIA/re-integratieconsulenten en vakbondsconsulenten, terwijl er voor (potentiële) OR-leden de scholing OR@work is ontwikkeld.

Bedrijfsledengroepen gaan we ook ondersteunen en begeleiden. Kortom, genoeg smaken om uit te kiezen als je actiever wilt worden binnen de bond. Want samen zijn we de bond! De regiobestuurders en regiomedewerkers kun je bereiken op het telefoonnummer (036) 535 85 80 of via mail: info@fnvhorecabond.nl.

Ga naar de contactpagina voor alle contactgegevens.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.