Inspirerende opleidingen voor actieve leden

29-01-2018

Je draagt onze vakbond een warm hart toe en wilt best wat meer betekenen binnen onze vereniging. Maar je vraagt je af hoe. Of je bent al actief binnen de bond – je zit bijvoorbeeld in een cao-commissie, activiteitenteam of je bent contactpersoon in je bedrijf – en wilt graag wat meer handvatten krijgen om dit vrijwilligerswerk beter te doen. Dan hebben we goed nieuws, want eind volgende maand beginnen we met een nieuwe oriëntatie-opleiding voor actieve leden, gevolgd door de basiskaderopleiding.

 Het gaat dus om opleidingen die zijn bedoeld voor alle leden die een actieve rol willen of al hebben binnen onze organisatie. De oriëntatie-opleiding is op dinsdag 27 februari en donderdag 5 april, de basiskaderopleiding is op dinsdag 27 maart en op dinsdag 17 april. Daarna zijn er extra basiskaderopleiding data: dinsdag 5 en dinsdag 19 juni. De locatie zal centraal in Nederland liggen. De basiskaderopleiding is toegankelijk voor leden die de oriëntatie-opleiding hebben gevolgd en/of die al als actief lid bezig zijn binnen bijvoorbeeld een bedrijfskadergroep of cao-commissie. Dit zijn thema’s die tijdens de opleidingen aan de orde komen:


Na de twee opleidingen kun je ook nog deelnemen aan een verdiepingsdag. Dan gaan we nog wat dieper in op je communicatieve vaardigheden en op jezelf presenteren. Lijkt je dit wat? Geef je op via vereniging.collectief@fnvhorecabond.nl.

Nog even op een rijtje

Wat: oriëntatie-opleiding en basiskaderopleiding.
Voor wie: oriëntatie-opleiding voor alle leden; basiskaderopleiding voor leden die de oriëntatie-opleiding hebben gevolgd en/of die al een actieve rol hebben binnen onze organisatie.
Maximaal aantal deelnemers: 25.
Waar: centrale locatie in Nederland.
Data: oriëntatie-opleiding op dinsdag 27 februari
basiskaderopleiding op dinsdag 27 maart en 17 april en extra op dinsdag 5 en 19 juni.
Specifieke vooropleiding: niet nodig, we zorgen ervoor dat het voor iedereen goed te volgen is.
Kosten: geen, want het is gratis voor leden. Ook reis- en parkeerkosten worden vergoed.
Wat je er zelf aan hebt: je kunt je (nog) beter inzetten als actief lid binnen de bond, omdat je meer kennis hebt. Ook heb je handvatten gekregen om beter te communiceren, wat ook van pas komt op je werk. En je bouwt een mooi netwerk op, altijd meegenomen!

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.