Ledenparlement FNV kiest Algemeen Secretaris: Ingrid Rep

16-10-2017

Ingrid Rep (55 jaar) is vanmiddag in Utrecht door het FNV Ledenparlement gekozen als Algemeen Secretaris van de FNV. Rep was eerder secretaris en directeur van vakbond FNV KIEM en stond tot vandaag aan het hoofd van de FNV-sector Diensten.

Met haar verkiezing is het 17-koppige FNV-bestuur weer op volle sterkte, met voorzitter Han Busker, vicevoorzitters Kitty Jong en Mariëtte Patijn, internationaal secretaris Tuur Elzinga, penningmeester Coen van der Veer en cao-coördinator Zakaria Boufangacha, Fred van Anrooy, Peter Vonk, Jan Ruijtenberg, Richard de Graaf, Marjan Dijkema, Hans Hoek, Huub de Rouw, Gerben van der Meulen, Lot van Baaren en Agnes Vroegh.

Bestuur is compleet

FNV-voorzitter Han Busker: ‘Ik ben blij dat met de benoeming van de nieuwe algemeen secretaris het bestuur compleet is. We kunnen nu met de speerpunten die we eerder dit jaar hebben vastgelegd in de congresresolutie verder. Ook het regeerakkoord dat afgelopen week bekend werd, heeft onze volle aandacht. Met Ingrid Rep hebben we iemand aan boord met veel ervaring. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.’

Bron: FNV

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.