Op donderdag 20 april zijn de genomineerden voor de Gaia Green Awards 2017 bekendgemaakt. De awards worden jaarlijks uitgereikt aan horecabedrijven met duurzame ambities. De award is beschikbaar voor strandpaviljoens, hotels en restaurants.
Zowel het aantal aanmeldingen als de kwaliteit van de aanmeldingen was hoger dan vorig jaar. Wederom een signaal dat het aantal horecaondernemers dat stappen neemt in het verder verduurzamen van hun bedrijfsvoering groeit.
Bij de uiteindelijke selectie heeft de jury in deze ronde met name gekeken naar de mate waarin de 5 duurzaamheidspijlers die centraal staan bij de Gaia Green Awards in organisaties zijn doorgevoerd:
1. Gebouw en energie
2. Communicatie
3. Duurzame menukaart
4. Innovatie en onderscheidend vermogen
5. Sociale impact/ maatschappelijke bijdrage
In de vakjury werken vertegenwoordigers van o.a. de volgende partners samen: Euro-Toques Nederland, Green Key Nederland, EKO-Keurmerk Horeca, Good Fish Foundation, Biojournaal en Olijfbedrijf.
Bekijk de nominaties op EntreeMagazine
BezoekadresVeluwezoom 5
1327 AA Almere
Naar de uitgebreide
contactpagina
©2024 Alle rechten voorbehouden FNV Horeca.
Design by Gedachtegoed. Built by Mediacode.
We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.
Inloggen Mijn FNV Horeca