Op donderdag 19 april vindt weer de Nationale Dag van de Tafelbereidingen plaats, een initiatief van Société des Maîtres d'Hôtel. Restaurants en hotelscholen bereiden die dag een menu waarbij minimaal één gerecht aan tafel wordt bereid.
"Wij zijn trots om te kunnen melden dat dit landelijke evenement voor het derde jaar achteréén haar vervolg krijgt", aldus de organisatie.Samen met het bestuur en de leden van de Société des Maîtres d'Hôtel (SMH) gaan hotels, restaurants en hotelscholen zelfstandig op 19 april aanstaande een menu voorbereiden waarbij minimaal één gerecht aan tafel wordt bereidt. De bedrijven kiezen zelf voor het menu dat ze gaan serveren en welke tafelbereiding wordt gebruikt voor een gerecht.
Lees verder op Entreemagazine
BezoekadresVeluwezoom 5
1327 AA Almere
Naar de uitgebreide
contactpagina
©2024 Alle rechten voorbehouden FNV Horeca.
Design by Gedachtegoed. Built by Mediacode.
We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.
Inloggen Mijn FNV Horeca