Eerste Dutch Cuisine niveau 4 koksopleiding van start

04-09-2017

Op 5 september vindt de kick-off plaats van de eerste niveau 4 opleiding gespecialiseerd kok/Dutch Cuisine van het Koning Willem I College in Den Bosch en ROC Friese Poort in Sneek.

‘Met deze unieke opleiding willen wij de zelfbewuste kritische kok van de toekomst motiveren om mee te denken en te werken aan de horeca en keuken van de toekomst en actuele voedingsthema’s zoals transparantie, voedselzekerheid, duurzame productie, gezondheid en consumptie’, aldus Twan Musters, opleidingsverantwoordelijke kok niveau 2,3 en 4 van het Koning Willem I College. De bijeenkomst vindt plaats bij Koppert Cress in Monster. Tijdens de kick-off bereiden de studenten o.a. een Dutch Cuisine lunch onder leiding van SVH Meesterkok Albert Kooy en Jan Smink en luiden hiermee het begin in van een nieuwe generatie koks.

Lees verder op Misset Horeca.

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.