Op 5 september vindt de kick-off plaats van de eerste niveau 4 opleiding gespecialiseerd kok/Dutch Cuisine van het Koning Willem I College in Den Bosch en ROC Friese Poort in Sneek.
‘Met deze unieke opleiding willen wij de zelfbewuste kritische kok van de toekomst motiveren om mee te denken en te werken aan de horeca en keuken van de toekomst en actuele voedingsthema’s zoals transparantie, voedselzekerheid, duurzame productie, gezondheid en consumptie’, aldus Twan Musters, opleidingsverantwoordelijke kok niveau 2,3 en 4 van het Koning Willem I College. De bijeenkomst vindt plaats bij Koppert Cress in Monster. Tijdens de kick-off bereiden de studenten o.a. een Dutch Cuisine lunch onder leiding van SVH Meesterkok Albert Kooy en Jan Smink en luiden hiermee het begin in van een nieuwe generatie koks.
Lees verder op Misset Horeca.
BezoekadresVeluwezoom 5
1327 AA Almere
Naar de uitgebreide
contactpagina
©2024 Alle rechten voorbehouden FNV Horeca.
Design by Gedachtegoed. Built by Mediacode.
We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.
Inloggen Mijn FNV Horeca