Juryleden S.Pellegrino Young Chef 2018 bekend!

01-05-2017

De jury van de derde editie van de S.Pellegrino Young Chef 2018, de internationale zoektocht naar jong culinair talent, is bekend. Ron Blaauw, Jaimie van Heije, René Matthieu, Peter Goossens en David Martin zijn de juryleden van de Benelux.

Ron Blaauw

Begonnen als kok in sterrenrestaurant De Kersentuin te Amsterdam, nu een succesvol 'culinair ondernemer' zoals hij dat zelf noemt. Restaurants onder zijn leiding zijn onder andere: Bridges, Blaauw On Fifth, Ron Gastrobar*, The Fat Dog en Ron Gastrobar Oriental.

Jaimie van Heije

Jaimie van Heije, ooit sous-chef bij Ron Blaauw, staat nu aan de leiding bij Jaimie van Heije en Moon - A'DAM Toren. "Mijn cuisine is moeilijk om onder woorden te brengen. Ik gebruik al mijn ervaringen en inspiratie om elke dag weer nieuwe gerechten te bedenken. Ik wil mensen verrassen met nieuwe, spannende gerechten, met invloeden vanuit de hele wereld.”

David Martin

Sinds 2004 staat David Martin als chef in de keuken van La Paix*, het sterrenrestaurant dat hij samen met zijn vrouw Nathalie Obbiet runt. Eind 2010 werd Martin ook partner bij brasserie BOZAR. David Martin is een échte kok, één die nieuwsgierig blijft zoeken naar verandering, vernieuwing en verbetering.

Lees meer op Entreemagazine

Inloggen Mijn FNV Horeca

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.