De jury van de derde editie van de S.Pellegrino Young Chef 2018, de internationale zoektocht naar jong culinair talent, is bekend. Ron Blaauw, Jaimie van Heije, René Matthieu, Peter Goossens en David Martin zijn de juryleden van de Benelux.
Begonnen als kok in sterrenrestaurant De Kersentuin te Amsterdam, nu een succesvol 'culinair ondernemer' zoals hij dat zelf noemt. Restaurants onder zijn leiding zijn onder andere: Bridges, Blaauw On Fifth, Ron Gastrobar*, The Fat Dog en Ron Gastrobar Oriental.
Jaimie van Heije, ooit sous-chef bij Ron Blaauw, staat nu aan de leiding bij Jaimie van Heije en Moon - A'DAM Toren. "Mijn cuisine is moeilijk om onder woorden te brengen. Ik gebruik al mijn ervaringen en inspiratie om elke dag weer nieuwe gerechten te bedenken. Ik wil mensen verrassen met nieuwe, spannende gerechten, met invloeden vanuit de hele wereld.”
Sinds 2004 staat David Martin als chef in de keuken van La Paix*, het sterrenrestaurant dat hij samen met zijn vrouw Nathalie Obbiet runt. Eind 2010 werd Martin ook partner bij brasserie BOZAR. David Martin is een échte kok, één die nieuwsgierig blijft zoeken naar verandering, vernieuwing en verbetering.
Lees meer op Entreemagazine
BezoekadresVeluwezoom 5
1327 AA Almere
Naar de uitgebreide
contactpagina
©2024 Alle rechten voorbehouden FNV Horeca.
Design by Gedachtegoed. Built by Mediacode.
We wijzen je op ons privacybeleid en onze voorwaarden.
Inloggen Mijn FNV Horeca