Bekijk hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen over het Coronavirus of neem contact met ons op.

Webinar over jouw rechten en plichten tijdens een faillissement

Op dinsdag 18 augustus organiseert FNV Horeca het derde webinar over jouw rechten en plichten tijdens de coronacrisis. Het webinar zal in het teken staan van faillissementen. Via een digitale omgeving zullen onze deskundigen meer vertellen over jouw rechten en plichten in geval van een faillissement en hoe het zit met achterstallig loon.

Heb jij een vraag over een van bovenstaande onderwerpen en wil je meer weten over jouw rechten en plichten tijdens een (aanstaand) faillissement? Meld je dan aan om voor dit webinar. Het webinar begint om 10:30 uur en zal tot ongeveer 12:00 uur duren. Het webinar is voor zowel leden als niet-leden en toegankelijk via een telefoon, tablet of computer. Geef je op via de onderstaande link.

Het webinar start dinsdag 18 augustus om 10:30 uur en zal tot ongeveer 12:00 uur duren. Na aanmelding ontvang je een uur voordat het webinar start per e-mail een link waarmee je kan deelnemen aan het webinar.


Webinar: meld je aan!

Voor- en achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres


Lid van FNV Horeca
Ja       Nee 

Ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van FNV Horeca
Ja       Nee 

Jouw privacy vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hoe we dat doen.
 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
Registreer je dan eerst hier.