Je bent hier: Loopbaan en opleiding > Leerlingen > Horecafe.nl

Horecafe.nl

Volg jij een opleiding in de horeca?

Horecafé
Horecafé is er speciaal voor alle leerlingen in de horeca. Hier kun je antwoorden vinden op vragen over de cao, de arbeidsovereenkomst, arbeidsomstandigheden, vakantie, werktijden, lonen enz. Behalve informatie over rechten en plichten is er nog meer te beleven. Je kunt hier zien welke leerbedrijven goed beoordeeld zijn en je eigen leerbedrijf beoordelen. Wil jij liever even niet denken aan school en stage? Op Horecafé kan je ook lekker kletsen met je horecavrienden of meedoen aan een van de leuke prijsvragen.

Neem dus zeker even een kijkje op Horecafé

Stichting Voorlichting Leerlingen
Horecafé is onderdeel van Stichting Voorlichting Leerlingen, afgekort tot SVL. SVL heeft als doelstelling leerlingen in de horeca door objectieve voorlichting voor te bereiden op hun rol als werknemer.

Daarnaast geeft SVL gratis gastlessen en workshops over arbeid en inkomen bij horecaopleidingen. Hierbij kan je denken aan onderwerpen als de inhoud en werking van de betreffende cao's, rechten en plichten van werkgevers en werknemers en/ of arbeidsomstandigheden.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Voorlichting Leerlingen

Een gastles op jouw school?
Wil je graag dat SVL ook voorlichting komt geven op jouw school, stuur dan een
e-mail
 

Meer informatie?

Word je lid en heb je als leerling een conflict met jouw leerbedrijf, dan kun je rekenen op onze hulp! Lid worden kost nu tijdelijk € 25,- voor vier maanden.

Wil je alles weten over jouw salaris, vakantiedagen, opleiding en minuren? Download dan gratis alle info hierover.

Wil jij alle voordelen van het lidmaatschap weten? Vraag hier het gratis informatiepakket aan!